Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORIŠTAVANJE DJECE

Sumnjiče ga za pedofiliju: Talijan uhićen u nudističkom kampu jer je snimao dijete

Plaže na otoku Viru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
25.08.2020.
u 12:48

Muškarac je odveden na policiju radi ispitivanja te je nad njim provedeno kriminalističko vještačenje nakon čega će najvjerojatnije biti prepraćen sucu istrage  Županijskog suda u Puli radi određivanja istražnog zatvora.

Muškarac (68), inače talijanski državljanin, osumnjičen je za iskorištavanje djece za pornografiju. Kako je priopćila policija, njega se sumnjiči da je 23. kolovoza oko 14 sati u nudističkom kampu okolici Poreča mobitelom snimao nago dijete. Netko ga je vidio i prijavio, pa je policija brzo stigla u kamp.

Pregledali su mu mobitel i u njemu našli inkriminirajuće fotografije. Osim toga pregledano mu je i kamper vozilo koje koristi iz kojeg su policajci izuzeli prijenosno računalo, tablet i drugu informatičku opremu. Sve će to biti poslano na vještačenje kako bi se ustanovilo ima li na njima još fotografija gole djece.

Muškarac je odveden na policiju radi ispitivanja te je nad njim provedeno kriminalističko vještačenje nakon čega će najvjerojatnije biti prepraćen sucu istrage  Županijskog suda u Puli radi određivanja istražnog zatvora.

Inače, ovog ljeta je u nudističkim kampovima u isti uhićeno nekoliko muškaraca, uglavnom stranih državljana, koji su osumnjičeni da su snimali nagu djecu. Neki su pri tome bili poprilično inventivni jer su djecu osim mobitelima snimali i kemijskim olovkama u koje su bile ugrađene minijaturne kamere.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sotona
22:48 25.08.2020.

Bolesna seksualna orijentacija .. Ili još nije"ozakonjena" u demokraciji kao nekad Homoseksualnost . konačno ovdje nema dodira smo foto ili film koji ne znam kakvu vezu ima i koja šteta je djetetu nanesena ako ode u njemačku i nema vezeema veze sa njim . Naravno da nisam za to da se čini . ali kako to kažnjavati kad je bolestan i za djete bez posljedica ? Meni j i za žaliti ta osoba . isto kao i Gay tipovi ili Lezbijke ..........A ako su tako sretni neka žive tako ali bez obveznih Povorka parada po nosa ...

MO
modovisisajteMaraschino
15:28 25.08.2020.

Ali ga brišete komentare....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije