Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN 22-GODIŠNJAK

Sumnjiče ga da je djevojci dao drogu te da joj nije pomogao dok je umirala

Hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
16.06.2019.
u 10:29

Tužiteljstvo je naložilo obdukciju njezina tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a policija je provela izvide

Po svemu sudeći, 20-godišnja djevojka koja je prije neki dan preminula u kolima Hitne pomoći u Zadru, umrla je zbog konzumiranja droge.

Naime, tužiteljstvo je naložilo obdukciju njezina tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a policija je provela izvide. Tijekom tih izvida priveli su 22-godišnjaka, kojeg sada sumnjiče da je 12. lipnja u podstanarskom stanu u Zadru 20-godišnjakinji dao drogu na konzumiranje, a od posljedica te konzumacije, djevojka je preminula 14. lipnja.

Mladić se stoga sumnjiči jer joj je dao drogu na korištenje, ali i zbog nepružanja prve pomoći. On je u subotu ispitan na tužiteljstvu, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zadru. Tužiteljstvo traži da mu se istražni zatvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Nije priopćeno koju je vrstu droge mladić djevojci dao na uživanje kao ni to je li poznat od ranije po zloporabi droge.

Komentara 16

Avatar Analizator
Analizator
10:54 16.06.2019.

Danas je droga dostupna kao čokolada, u svakom kafiću iznad zahodske školjke su ostaci bijelog praha. A alkohol se reklamira kao nekakav eliksir života. Propast civilizacije...

Avatar Kaladin
Kaladin
10:32 16.06.2019.

Pretpostavljali smo. Šteta mladosti.

DU
Deleted user
12:20 16.06.2019.

ko sve postane "novinar" ludilo brate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije