Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinarsko istraživanje o Saifu bin Alketbiju

Sumnje o transakciji od pola milijarde eura: Stoji li iza preuzimanja udjela Sberbanka u Fortenovi Vlada UAE?

11.11.2022.
u 21:00

Dubai je postao raj za bogate Ruse. Na listi najaktivnijih investitora na tržištu nekretnina u Dubaiju, Rusi su skočili sa sedmog na peto mjesto, iza Britanaca, Indijaca, Talijana i Kanađana

Komentara 20

LJ
ljudemisi
22:24 11.11.2022.

Nema sumnje da su rusi u nuždi prodali svoj dio , ali je sigurno da svoj utjecaj a pomagati će im zločinci i kriminalci kao što je nobilo.

CR
CrniMax
09:22 12.11.2022.

Nobilo je đavolji odvjetnik, sluzio je tajnim sluzbama Jugo drzave, covjek najgore vrste, da je sprovedena lustracija sve bi bilo jasno, sjecam se ga kao tužioca u Jugoslaviji.

HR
Hrast
22:49 11.11.2022.

Majko mila koja je ovo sramota. Ali sramota od prije. Dopustiti da strateške stvari dođu u ruke privatnika! 🤦🏻‍♂️ I ono što je sada najsmješnije jest upravo to, što je privatni vlasnik odlučio pod punim pravom prodati kome god želi. A sada su se sjetili "domoljubi" da se radi o strateškim interesima, pa se digla prašina na sve strane. Ma pre loše. Tko puši ovo čovječe? Pa mene je sram čovječe više. Čim prije nacija shvati da nas vode, na ovaj ili onaj način, ni manje ni više - izdajice koji ne rade za narod, nego za "nalogodavatelje", tim više će nam biti bolje. Narod treba shvatiti da ima moć i da nitko nema vlast nad njim, ali ama baš nitko, jedino Bog. Ako neke stvari ne štimaju onda treba jasno i glasno reći svoje mišljenje. Opet javno pozivam, ljudi, hajmo na ulice, neka vide da nas ima. Ne pozivam na nerede, ne, nikada, ali da skupimo glave skupa, stavimo ramena jedan uz drugoga i krenemo mijenjati stvari. Nema ispijanja kava i tipkanja na kompu, treba izaći vani. Tako se voli Domovina, aktiviraj se čovječe. Borili smo se oružjem u ratu, a pali u miru. 🤦🏻‍♂️ Potpuno neshvatljivo mi je to i ne mogu to prihvatiti, ne želim to prihvatiti. Pa moj tata se nije smrzavao u rovu za ovo što imamo. Ne želim ići vani, želim živjeti ovdje. Dosta mi je plača i kukanja. "Gospoda vam izgledaju veliko jer klečite, ustanite pa ćete vidjeti koliko su zapravo mali." Matija Gubec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?