Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Sumnja se da se vlasnik trgovina i hotela protupravno obogatio

\'Novac_Arhiva VL_Crn_240910\'
Arhiva VL
11.05.2011.
u 14:32

Dodiković nije želio komentirati istragu. Terete ga i za zloporabu položaja i krivotvorenje isprava

POŽEGA – Policija u suradnji s Poreznom upravom provodi kriminalističko istraživanje nad Zoranom Dodikovićem, vlasnikom tvrtke Braco d.o.o. iz Požege. Pod istragom je zbog osnovane sumnje da si je zloporabom položaja i krivotvorenjem isprava priskrbio znatnu protupravnu imovinsku korist.

Dodiković, inače vlasnik niza prodavaonica mješovitom robom u Požeštini, pekarnice te hotela u Ninu, nije želio komentirati istragu.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:21 11.05.2011.

itekako se obogatio samo poanta je u tome ko mu je to omogućio kad je krenuo nije imao za pivo,a otvarao i zatvarao firme da više neznaš kak se koja zove te braco pa braco d.o.o pa braco pekara i i koćega znat a i što se rasto sa ženom je pokušaj da imovinu makar jedan dio sakrije i sačuva tako što je ona vlasnik a i direktor treba i nju u bajbokanu radnicima minimalac ,a onio hapaju i hotele imaju banda trofazna

OP
Obećanko požeški
08:45 12.05.2011.

Pročitah na jednoj društvenoj mreži ovo: \"Saveznici padaju, obruč se steže...\" Zna li neko na koga se to odnosi?

PI
Paša iz Laktaša
13:30 12.05.2011.

Ako je to komentar ovog teksta o Bracu, onda se sigurno misli na Ronka, na to da se oko njega steže obruč jer su počeli padati njegovi saveznici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije