Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga traje

Sumnja se da je kadetkinja pala kroz prozor svoje sobe

vojna policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.08.2015.
u 21:47

Djevojka je bila uzorna učenica, s kojom nije bilo problema, pa se misli da nije riječ o samoubojstvu.

Vojna policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu istražuje okolnosti smrti kadetkinje M. Ć. (22), čije je tijelo nađeno u subotu u 6.45 u dvorištu Hrvatskog vojnog učilišta Petar Zrinski. Prema neslužbenim informacijama iz MORH-a, najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju, odnosno sumnja se da je djevojka, koja je bila pripadnica treće godine Kadetske bojne HVU-a i koja je Oružanim snagama pristupila 2012., poginula nesretnim slučajem. Sumnja se da je pala kroz prozor svoje sobe na četvrtom katu.

>> U vojarni Hrvatskog vojnog učilišta pronađena smrtno stradala kadetkinja (22)

Prije tragičnog događaja djevojka je s društvom bila u gradu na proslavi rođendana, nakon čega se vratila u sobu u kojoj je bila sama. Bila je uzorna učenica s kojom nije bilo problema, pa istražitelji misle da nije riječ o samoubojstvu. Što se točno dogodilo, trebalo bi se znati nakon obdukcije.

Komentara 18

BI
Biker
22:34 23.08.2015.

Danasnji medij je toliko proklet da pise gluposti koje ne provjeri , samo radi zarade a nezna koliki je to sok obitelji i poznanicima stradale , medij i novine se poigravaju ko na kvizu sa ljudski zivotima ako nije takoo onda je ovako ... stidite se korumpirani mediji ... ljepse bi se zivjelo da vas nema ,manje bi neistine medju nama bilo i lazi koje sirite radi tudjih interesa .... Jos uvjek se nezna uzrok smrti pokojne M.C , nevjerujem da ce se ikad i saznati .... otici ce u zaborav kao nesretni slucaj ... Moja sucut obitelji pokojnice ... Zalosno i strasno ...

PA
Pave42
22:21 23.08.2015.

Prva verzija..rođendan se slavio u vojarni u sobi odakle je pala ,sad najednom bila je u gradu i sama u sobi..kad vec zataskavate onda nemojte davat nikakve informacije novinarima dok se ne dogovorite.

KR
kresimirn
22:12 23.08.2015.

toksikološki nalaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije