Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sukob Poljske i Mađarske s institucijama uzrok je balkanizacije Europske unije

12.01.2022. u 17:06

Mađarski vladar Viktor Orban žali se da ga Europska komisija financijski ucjenjuje, a poljski vladar iz sjene Jarosław Kaczyński tvrdi da Sud EU pretvara Uniju u njemački IV. Reich. Ima li bezbolnog izlaza iz tog usijanja?

Komentara 12

BI
bikica7
17:29 12.01.2022.

Da, druže Krasnec Poljska i Mađarska imaju državnike koji se brinu za suverenitet svog naroda dok naši, sluganski ispunjavaju sve naloge Bruxellesa s takav je i tvoj stav.

DL
Dvanaest__legija
17:34 12.01.2022.

EU se pretvara u nakaradnu socijalističku federaciju u kojoj će svi narodi biti potčinjeni njenoj birokraciji. Tome treba što prije stati na kraj! Bravo Poljska, bravo Mađarska!

JO
jorgen
17:37 12.01.2022.

Krasnec, nije li tebi barem malo čudno da se sredstva za oporavak od instalirane Covid-19 krize uvjetuju političko-ideološkim smjernicama? Nisi li ti u prvom redu kada se inače po pravilu Putina proziva za ucjene i uvjete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije