Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Sudruga u piću prvo udario pepeljarom po glavi, a zatim i pucao u njega

lisice, uhićenje
Duško Jaramaz/Pixsell
09.12.2016.
u 12:27

Osumnjičenog su priveli, a 35-godišnjak je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđen.

Muškarac (42) sumnjiči se zbog pokušaja ubojstva, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Sumnja se da je 42-godišnjak 6. prosinca u 18.15 u jednom zagrebačkom kafiću bio u društvu muškaraca (35) s kojim je pio. U jednom su se trenutku posvađali i potukli, a tijekom tučnjave, 42-godišnjak je prvo sa stola uzeo pepeljaru kojom je po glavi udario svog sudruga u piću.

- Ubit ću te ! - povikao mu je, da bi zatim izvadio pištolj i zapucao prema 35-godišnjak pogodivši ga u potkoljenicu. Sve to mu nije bilo dovoljno pa je nasrnuo na 35-godišnjaka srušivši ga na pod. Sve je vrijeme u ruci imao pištolj, kojeg mu je 35-godišnjak uspio izbiti iz ruke prije dolaska policajaca koji su ih razdvojili. Osumnjičenog su priveli, a 35-godišnjak je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđen.

>> Nasilnik pritvoren zbog prijetnji i pucanja iz automatske puške

Komentara 2

Avatar krcedolac
krcedolac
12:58 09.12.2016.

Bolje da nestane sela nego običaja....

DU
Deleted user
10:37 12.12.2016.

42-godišnjak je prvo sa stola uzeo pepeljaru kojom je po glavi udario svog SUDRUGA u piću? Ajmo malo uzet Bujasov hrvatski riječnik...ah da, vi ste jugoslavenske partizančine...pricate yugoslavenski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije