Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ WIRECARDA
Povratak na članak

Sudnica se nalazi pet metara ispod zemlje: Kreće suđenje za najveću prijevaru u Njemačkoj

Braun se nalazi u istražnom zatvori i negira krivnju. Sudi se i dvojici bivši direktora. Oliver Bellenhaus bio je na čelu Wirecardove podružnice u Dubaiju, dok je Stephan von Erffa bio zadužen za računovodstvo. Prijeti im nekoliko godina zatvora ako budu osuđeni.

Komentari 6

Avatar Hurem von Severina
Hurem von Severina
21:28 08.12.2022.

Kao predsjednik mjesne zajednice uvijek cu dati prednost poduzetniku iz mog mjesta nego nekom jeftinijem iz druge drzave.

VL
DU
Deleted user
11:06 08.12.2022.

Ovi naši jadnici jučer palamude na dan antikorzupcije kako neki liječnik uzme 500 euri onda smo mi kao viskoko na koruptivnoj ljestvici zemalja a a ovi u Njemačkoj zamrače milijarde i nikom ništa, eventualno par godina zatvora. Lista je duga i nitko se ne zamara kao kod nas, VW, Siemens, Deutsche Bank, Wirecard ima toga puno. I onda kažui da smo mi visoko koruptivna zemlja. Ma marš!

VL
PO
poluvodič
11:24 08.12.2022.

Kod nas je cijela nacija korumpirana, od lokalnog popa, do predsjednika vlade. Eto u tome je razlika izmedju nas i neke razvijene zemlje.

VL
WT
WTF!
10:29 08.12.2022.

Na Netflixu odličan dokumentarac na tu temu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.