Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINAL

Suđenje za Itas odgođeno zbog – vrućeg pekmeza!

itas
Marko Jurinec/PIXSELL
18.09.2013.
u 11:02

Marija Brezovec je prenoseći vruću staklenku punu netom ispečenog pekmeza pala, opekla se i rasjekla glavu

Pekmez, i to vrući, razlog je zašto je na varaždinskom Županijskom sudu jučer ponovno odgođeno suđenje Ivanu Canjugi, Mariji Brezovec, Bojani Brezovec i Editi Zebec, osumnjičenima da su \"umočili prste u pekmez\" u ivanečkom Itasu.

Podsjetimo, protiv četvorke je optužnica podignuta još 2007. godine, zbog sumnje u zlouporabe u Itasu \"teške\" čak 22 milijuna kuna. Iako je Ivan Canjuga bio na poziciji direktora Itasa, u medijima je tada posebno odzvonilo podizanje optužnice i protiv Marije Brezovec, koja je do 2005. godine bila gradonačelnica Ivanca kao HNS-ova kandidatkinja, a radila je i za Coning Radimira Čačića.

Da li je i koliko je Marija Brezovec \"umočila prste\" u pekmez u Itasu trebalo bi pokazati po treći put započeto suđenje, koje je zbog pekmeza nažalost i odgođeno. Naime, kako doznajemo, Marija Brezovec je prenoseći vruću staklenku punu netom ispečenog pekmeza pala, opekla se, rasjekla glavu i završila na hitnoj. Od čega je bio pekmez, ne zna se.

Suđenje se nastavlja 3. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije