Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Suđenje u Puli: "Dobar prijatelj" ubo me nožem ispod pazuha

ubojstvo
Saša Miljević/24sata
13.01.2010.
u 14:49

Zec je, navodi optužnica, u trenutku kad je Car pala na tlo, odustao od nakane da je ubije, njoj je dao mobitel da nazove pomoć, koju je i sam otišao potražiti na obližnju cestu. Život joj je spašen pravodobnom liječničkom intervencijom.

PULA - Na Županijskom sudu u Puli počelo je suđenje Mlađenu Zecu (55) iz Pule. Tereti ga se da je u nedjelju 30. kolovoza oko 10.10 sati na Premanturskoj cesti 301 ubodom noža u predio lijevog pazuha pokušao ubiti Ester Car (33) iz Pule.

Zec je, navodi optužnica, u trenutku kad je Car pala na tlo, odustao od nakane, njoj dao mobitel da nazove pomoć, koju je i sam otišao potražiti na obližnju cestu. Život joj je spašen pravodobnom liječničkom intervencijom.

Oštećena Ester Car u iskazu koji je povremeno bio proturječan iskazu iz istrage rekla je kako ne smatra da ju je Zec doista htio ubiti. Navela je kako su bili i ostali dobri prijatelji. 

- Dva tjedna živjeli smo zajedno i često pili alkohol. U subotu navečer smo se, onako pijani, dogovorili da se ubijemo ako ne budemo više živjeli zajedno. Nisam to ozbiljno shvatila, no ujutro je najprije "skakavcem" ubo sebe, pa mene. Da me stvarno htio ubiti, mogao me ubosti u srce - rekla je Car, koja je tvrdila da se nije kanila vratiti roditeljima koji su je više puta na to nagovarali, no onda je priznala da ju je Zec kritičnoga dana dvaput spriječio u odlasku s imanja na kojem su živjeli. Suđenje se nastavlja u četvrtak.

Komentara 1

BT
bili-tartuf
15:40 13.01.2010.

eko, svi su sada zivi, zdravi, veseli i debeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije