Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski sud
Povratak na članak

Suđenje Polančecu za zlouporabu položaja počinje 17. rujna

- Prihvaćeni su svi dokazni prijedlozi, što je i bit pripremnog ročišta, i zakazan je početak suđenja - rekao je Anto Nobilo, odvjetnik Damira Polančeca.

Komentari 10

MU
mudroser
15:48 03.09.2010.

Samo neka vrate novce i mogu ici kamo zele. Sto ce Sanader i Rumenko u zatvoru ako se ne mogu vratiti ukradeni novci?

VL
BO
boston
20:20 04.09.2010.

Podpredsjednik vlade.... Ministar gospodarstva..... Na zapadu bi mu dali 15 godina robije, i zaplijenili SVU imovinu za koju nemoze dokazati podrijetlo, pod predpostavkom da ju je stekao krivicnim djelom...

VL
OB
-obrisani-
11:00 03.09.2010.

eto kad slugani trebaju a se udvore europskoj meceni sve se može vrlo kratko, samo jaca zaboravlja da je sad red na sanadera, pa onda i na nju ona će ići miljiun godina u zatvor jer je broj branitelja 2004 povećala za 100%

VL
OB
-obrisani-
11:09 03.09.2010.

U ovom lovu na zeca mogo bi past i pokoji kapitalac tipo capo di capi - software.

VL
OB
-obrisani-
17:16 03.09.2010.

Suđenje Polančecu za zlouporabu položaja počinje 17. rujna ali u srcima domoljubno hendikepiranih je Damir več danas nevin i pošten jer je jamio kao prava Hrvatina uz misao na svoju lijepu domovinu..

VL
MP
miro pop
17:36 03.09.2010.

Da, Nobilo je djavolji odvjetnik koji ce upotrijebit sve svoje znanje i iskustvo da kriminalca oslobodi optuzbi.Ja bi radije, kad bi gospodina Polanceca posjeli na stlicicu sa strujom ,pa bi onda i ostatak vlasti imao drugaciji pristup kriminalu.Medjutim, niti HDZ-u, niti SDP-u ne pase elektricni namjestaj jer se boje da bi i oni mogli grijat stolce a da im usput ide para na usi. Gospodin ministar gospodarstva bi trebao, doduse, king size, da mu stane dupe, dok bi za gospodina Milanovica bio dobar i elektricni kolac A, ako me pitate sta sa damama iz Sabora, tu treba biti sofisticiraniji jer se radi o njeznijem spolu pa bi dobrodosla i spanjolska cizma s vrlo visokom petom. .Bnitelji, cekam da iscupate ovu Domovinu iz govana. miro pop, tomasevic karlovac 098 871-056

VL
MM
Mladen Miletić
22:13 03.09.2010.

miro pop, ili bolesni popovi lopovi, jedni misu za Glavaša žrtvu Hrvatskog pravosuđa; a ima pametni koji bi sa strujom dolazili do istine.. Da smo mnogi bolesni Hr ati to smo se svi uvjerili ali ima dobar dio koji jeje totalno za EU ! Polanceca posjeli na stlicicu sa strujom, sada kažnjavati a ne ćekati Boga i njegove kazne ......

VL
VI
vidovit
07:21 04.09.2010.

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva.Bio si\" LUTKA NA KONCU\".Sad imaš šansu da pokažeš da nisi \"Dudek\".Vrati ponos Koprivnici.Traži da kamere Hrvatske Televizije budu u sudnici.

VL
VE
verrmaj
18:17 04.09.2010.

sve je to odimi -dodji mi ,izvest ce ga pred sud da bi ljudima pokazali da nekome sudi ova drzava a nece mu faliti ni dlaka sa glave a jos manje da vrati ono sto je stavio sebi u djep , velikim glavama je stalo do toga da ga proglase neduznim jel u protivnom bi palo jos puno velikih glava !!!!!!

VL
BO
boston
20:28 04.09.2010.

I kako sada uciti djecu postenju ??? Kako ih odgojiti u radnome duhu ??? Kako im dati povjerenje u figure autoriteta ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.