Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Gruntovec

Suđenje nastavljeno preslušavanjem tajno snimljenih razgovora

gruntovec
Goran Stanzl
05.02.2010.
u 22:55

Razgovori koji su prije i poslije toga preslušavani uglavnom su se vodili između optuženog odvjetnika Alena Blagajca i osobe po imenu Feriz koja toliko često zove Blagajca da on teško može prikriti nervozu u glasu.

Preslušavanjem tajno snimljenih razgovora jučer je na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno suđenje Jasenki Sili i ostalim optuženima u slučaju Gruntovec koje USKOK tereti za korupciju u gruntovnici.

Među preslušanim razgovorima bio je i jedan za koji većini u sudnici nije bilo jasno zašto se sluša. Naime, razgovor koji je trajao više od pola sata vodio se između Jasenke Sile i nekog muškarca, a iz sadržaja razgovora bilo je vidljivo da je riječ o privatnom razgovoru njih dvoje u kojemu ni u jednom trenutku nije spomenuto ništa što bi imalo veze s postupkom.

Razgovori koji su prije i poslije toga preslušavani uglavnom su se vodili između optuženog odvjetnika Alena Blagajca i osobe po imenu Feriz koja toliko često zove Blagajca da on teško može prikriti nervozu u glasu. Blagajac mu uglavnom objašnjava kakve papire treba donijeti u vezi s etažiranjem nekakvih stanova i upisom tih stanova u gruntovnicu. U jednom trenutku iživcirani Blagajac kaže mu:

– Ti si prije četiri godine počeo raditi u građevini, a ja to radim 25 godina, pa valjda bolje znam što treba.

– Moj je tata to radio prije 50 godina – odgovara mu Feriz, a taj je odgovor nasmijao sve u sudnici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije