Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sudjelujte u projektu "Božićna priča - najljepša božićna ulica"

zrinjevac - božić 2011
Goran Stanzl/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
15.12.2011.
u 13:00

Najsretniji fotograf osvojit će wellness vikend za dvoje tijekom festivala podvodne fotografije u svibnju sljedeće godine u Baškoj

Božićno vrijeme u većini nas izaziva onaj razdragani osjećaj topline doma, obiteljskog druženja, zajedništva i sreće. Koliko god se trudili, ne možemo izbjeći božićnu "groznicu" koja nas s ulica i iz izloga već sredinom studenog počinje podsjećati da se približava vrijeme koje bi trebalo biti ispunjeno mirom i veseljem.

Upravo zbog toga već treću godinu za redom turistička zajednica grada Zagreba organizira natjecanje u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju ulica i kulturnih ustanova grada pod nazivom "Božićna priča – najljepša božićna ulica".

Ove godine "Božićna priča" počela je 3. prosinca paljenjem božićnih svijetlećih ukrasa i prigodnim programom na Zrinjevcu. I svi oni koji su imali priliku u večernjim satima prošetati se parkom u centru Zagreba zaista su bili uvučeni u pravu pravcatu božićnu priču.

Uz brojne pokrovitelje ove godine projekt su podržali Večernji list i vecernji.hr. Čitatelji Večernjeg lista u kreativnom će natječaju koji je počeo 6. prosinca slati fotografije vlastitih kuća, dvorišta i domova te doprinijeli ozračju blagdanskog optimizma u cijeloj Hrvatskoj. Svi građani moći će, glasujući na našem linku, izabrati najljepšu božićnu ulicu i znamenitost koju su ukrasili prijatelji projekta "Božićne priče".

Nakon što proučite pravila natječaja, pošaljite fotografije u elektroničkom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu najkasnije do 26. prosinca i osvojite jednu od nagrada.

Najsretniji fotograf osvojit će wellness-vikend za dvoje tijekom festivala podvodne fotografije u svibnju sljedeće godine u Baškoj, drugoplasirani osvaja ulaznice za dvije osobe za deset predstava kazališta Komedija, a trećeplasirani fotograf godinu će dana vikendima na svoju kućnu adresu primati tiskano izdanje Večernjeg lista. Uz izvrsne darove sponzora prvih pet najuspješnijih natjecatelja dobit će i poklon-pakete TZ-a grada Zagreba i Coca-Cole.

Na sudjelovanje u "Božićnoj priči" prijavite se ovdje.

Komentara 2

Avatar tetak
tetak
08:55 17.12.2011.

Meni je Božićna priča završila 4.prosinca 2011. g. u 24,00 h.

OB
-obrisani-
09:09 17.12.2011.

Božićna prića je 4.12 završila samo za HDZ lopine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?