Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vi ste druže sudac kriminalac'
Povratak na članak

Suđenje za Loru počelo ekcesima i vrijeđanjem suca

Razina osiguranja bila je na najvišoj razini, a u publici je uz članove obitelji bilo više branitelja

Komentari 9

Avatar gecdra
gecdra
15:55 21.09.2016.

To je suđenje svim braniteljima a sudi nam sudac Vladïmir Ilić Živaljić.

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
15:13 21.09.2016.

Kada ćete optužiti i suditi one agresore koji su napali Hrvatsku

VL
VA
vadis
18:09 21.09.2016.

Svima koji su pocinili ratni zlocin ubijajuci zarobljene ljude, bili to vojnici i/ili civili treba suditi. Ispod svakog je ljudskog dostojanstva muciti i ubijati bespomocne ljude. Nikakvog sazaljenja prema njima ne treba imati. Zaliti treba zrtve bez obzira tko to bio.

VL
GU
gustirna
14:59 21.09.2016.

Znaci ni ovaj put nema na optuzenickoj klupi glavnog krivca ( prema istrazivanjima prof. Jurcevica) druga lex bajica....sto li ti je jugopravosudje....

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
21:39 21.09.2016.

O dobri naš hrvatski Bože, sidji pa vidji kako se proganjaju naši branitelji i osloboditelji, ni krivi niti dužni. Umjesto da se nagradjuju za Bogu, Crkvi u Hrvata i vjernom narodu ugodna djela, ovi se trpaju u kazamate i osudjuju na bukagije. Da je naš ńesudjeni Mesija Tomo ostao na vlasti, ne bi se ovo dogadjalo, već naši heroji bili i odlikovani od naše Vrhovnice Madone BBh.

VL
MA
marijaqwer
18:12 21.09.2016.

Hoce li nase pravosude uspjeti rijesiti ovaj slucaj prije nego li umru svi osumnjiceni , svjedoci i tuzitelji ..?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.