Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo nikada nije pronađeno

Počelo suđenje supružnicima za misteriozno ubojstvo. Slavica je vikala: 'Ubio ju je, ubio ju je'

Suđenje bračnom paru Karamazan koje se tereti za nestank Zorice Fadljević
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Facebook
1/5
24.02.2021.
u 14:47

Pred Županijskim državnim odvjetništvom je težak zadatak dokazati ubojstvo bez tijela temeljem izjava svjedoka, kapljice krvi za koju postoji velika vjerojatnost da pripada Zorici Fadljević te drugih okolnosti

Ne osjećamo se krivim – izjavili su supružnici Slavica (62) i Mijo (64) Karamazan, kojima je na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu započelo suđenje za ubojstvo Zorice Fadljević (47) iz Sibinja. Slučaj je privukao veliku pozornost javnosti jer tijelo žrtve nikada nije pronađeno.

Prema optužnici, Slavica Karamazan se kobnog 18. studenog 2019. sastala sa Zoricom kod brodske bolnice, nakon čega su se zajedno uputile prema parkiralištu gdje ih je čekao Mijo s autom. Potom su se supružnici Karamazan zajedno sa Zoricom vozilom uputili "na točno neutvrđeno mjesto gdje su na nepoznat način usmrtili Zoricu te se njezina tijela riješili na nepoznat način".
Zoričin suprug Drago Fadljević kazao je da je s nekih 70-80 metara udaljenosti vidio kako se njegova žena tog dana sastaje s nekom njemu nepoznatom ženom.

- Nije je bilo neko vrijeme, prvo sam čekao, onda sam otišao u krug bolnice, tražio je, ali nije je bilo – rekao je Drago Fadljević, dodavši i kako optuženu Slavicu Karamazan ne poznaje te da ne zna je li to žena s kojom se njegova supruga sastala.
Svjedokinja Ana Čičak kazala je da je supružnike i Zoricu upoznala na putu u Međugorje, kada je, prema njezinim riječima, Slavica pred svima napala Zoricu zato što je ona navodno htjela biti s njezinim mužem.

Za Zoričinu obitelj posebno potresno bilo je svjedočenje dr. Sabine Cviljević, liječnice o Općoj županijskoj bolnici Požega koja je govorila o svojoj intervenciji nakon što je u bolnicu iz požeškog zatvora dovezena Slavica Karamazan.

- Bila sam dežurna kada su dovezli gospođu Slavicu iz zatvora, nakon što je pokušala suicid s jednokratnim žiletom nanijevši si ozljede desne ruke te noge. Dosta je krvarila, bila je vrlo uznemirena, htjela je bježati, pa smo je morali sedirati, a kako su bile dublje porezotine pozvala sam dežurnog kirurga da obradi rane. Vikala je nerazumno i nepovezano, a stalno je dozivala ime: „Kristina, Kristina” i govorila je: „Ubio ju je, ubio ju je.” Bila je nesuradljiva, na pitanja uopće nije htjela odgovarati – kazala je Cviljević.

Pred Županijskim državnim odvjetništvom je težak zadatak dokazati ubojstvo bez tijela temeljem izjava svjedoka, kapljice krvi za koju postoji velika vjerojatnost da pripada Zorici Fadljević te drugih okolnosti.

Ključne riječi

Komentara 11

ST
StariSokol
15:11 24.02.2021.

Ma kod nas to uopće nije problem. Uvijek se nađe neki sudac koji je "hrabar" i presuditi bez dokaza.

BU
Bubreg2020
19:58 24.02.2021.

Nema tijela - nema ubojstva.

RO
roland
16:18 24.02.2021.

Nema tijela žrtve, ali postoji zatvoreni krug indicija! Kad ženi budu dosudili 10 godina zatvora, vrlo brzo će progovoriti i sve ispričati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije