Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Turudić:
Povratak na članak

Suđenje Sanaderu ulazi u top tri slučaja u mojoj karijeri. Težak je sa svih aspekata

- Težak je sa svih aspekata, od težine samog predmeta, ozračja oko sudnice, veličine predmeta, da, vrlo je težak slučaj - kazao je Turudić.

Komentari 9

Avatar comparator
comparator
09:25 25.08.2015.

Sramota od sudovanja ! Koje to pravo primjenjuje ovaj pravni sustav. Nisam od struke no vidim ogromne mane sustava koji se guši i koji je namjerno tako osmišljen radi manipulacija koje se tako lakše provode . Znamo i kome paše ova pravna frtutma. Potreba za novim pravnim sustavom je ogromna što naravno iziskuje i promjenu na Pravnom fakultetu i promjenu kadrova što će biti vrlo teško izvesti. Rasadnik komunističkog zla dao je zavidan broj "uglednika" koji su političkim zaslugama došli do visokih titula izolirajući ostale demokratske skupine i osigurao si tako odstupnicu i gotovo onemogućio promjene.Pravo visokoškolstvo i informativna djelatnost u suradnji s komunističkim destruktivnim sustavom čini Hrvatsku taocem siromaštva. Dali će Sanader biti pušten ili ne sad nije toliko važno koliko je važno pitanje koliko je ovaj pravni sustav spreman na istinske pravne standarde.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:42 25.08.2015.

Bravo Turudiću, odgovoril si sinoć i onom Šprajcu da ni znal prozborit koju zlobnu, Ne daj se !

VL
DU
Deleted user
09:29 25.08.2015.

kod nas su svi slucajevi teski sto se vidi po trajanju sudjenja od nekoliko godina, za lakse slucajeve, pa cak i desetljeca kad se radi o onima koji imaju dublji dzep...kad se sudjenje zavrsi slijede ustavne tuzbe pa onda sve iz nova...naravno to si mogu priustiti samo "posteni" gradjani. zakoni su puni rupa i besmislica a ne zele se mijenjati da upravo ti ljudi i ostanu " posteni "....tako je pljacka naroda ozakonjena i moze ju sprijeciti samo onaj koji ju pljacka....znaci nikad

VL
KR
krizevcifranc
09:47 25.08.2015.

Nije mi jasno zašto je ovaj stalno po novinama. Zar suci nebi trebali biti nevidljivi?

VL
GO
golub
10:15 25.08.2015.

Sanaderov slućaj posebno je težak jer sude samo jednom lopovu, a Ustav propisuje da su svi pred zakonom jednaki. Sada će naše pravosuđe u svojem tzv poštenom suđenju lopove i pakradene izjednačiti.

VL
FI
franjo i ja
10:46 25.08.2015.

turudicu bolje se ti psihicki spremaj za jaru Bandica,tesko ces ga ne osudit za kradu 40 milja eura,sanader ti je beba prema ovome tvome jaranu

VL
Avatar hr.granicar
hr.granicar
11:34 25.08.2015.

sramota sramota i sramota od sudenja

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:02 25.08.2015.

Ovaj je poput precjednice svako malo naslikavanje i izjave po novinama pa nije filmska zvjezda nego sudac a kao takav bi trebamo biti malo umjereniji što se slikanja i komentar tice ko baba tracara

VL
ST
Stipan
10:04 25.08.2015.

Kad kumovi sude, ništa od toga suđenja! Sanaderovo suđenje je sramota , isto i za Mamiće!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.