Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA MJENICE

Suđenje počelo, Todorić i 22 optuženika negirali krivnju, a onda je Todorić tražio izuzeće cijelog suda

19.11.2023.
u 20:55

Kako se afera Mjenice bavi factoring poduzećima, obrane su tražile da se pribavi izvješće HANFE kako bi se utvrdilo je li bilo nepravilnosti u njihovom poslovanju. A tražili su i provedbu financijskog vještačenja, pojašnjavajući da se radi o postupku u kojem su potraživanja dobavljača pa i faktoring društava priznata kao zakonita te da bi se tim vještačenjem utvrdilo kako su potraživanja iz optužnice sastavni dio nagodbe po kojoj su isplaćena određena financijska potraživanja

Komentara 14

Avatar Kajman
Kajman
23:48 19.11.2023.

Hrvatsko pravosuđe je karcinom našeg društva i dok god se iz temelja ne transformira ovakvi lopovi kao što je ovaj Todorić će moći i dalje uništavati Hrvatsku na račun malih poštenih poduzetnika.

BA
BartolomejIV
22:21 19.11.2023.

Pravosuđe se degenerikom Dobronićem, DORH sa bajićem cvitanom, hrvoj šipek, odvjetnicima kao kriminalac nobilo zaslužni su što je najveći kriminalac na slobodi za što bi ta kriminalna organizacija trebala odgovarati

PO
Poletarac101
01:46 20.11.2023.

Gospona "nikad dosta" bi trebalo izbacit iz Hrvatske nakon kaj vrati kaj je ukrao ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije