Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na virtualnom piru rodbina s kraja svijeta

Sudbonosno ‘da’ i za ekipu s Facebooka

Mladenci
Photos.com
05.10.2009.
u 20:06

Vaše sudbonosno da jednako će jasno i glasno čuti teta u Australiji, rođaci u Kanadi, ali i prijatelji s Facebooka u Brazilu ili Norveškoj.

Na vjenčanje, dan koji ćete pamtiti bez obzira na to jeste li pred oltarom prvi put ili ste “ponavljač”, napokon možete pozvati baš sve koje ste željeli, a da pritom ne bankrotirate ni vi ni oni.

Vaše sudbonosno "da" jednako će jasno i glasno čuti teta u Australiji, rođaci u Kanadi, ali i prijatelji s Facebooka u Brazilu ili Norveškoj.

Pozivnica na mobitelu

Svjedoci stupanja u brak mogu biti baš svi koje mladenci ili organizatori vjenčanja kojima je zadatak pozivanje gostiju pozovu na samo vaše vjenčanje uživo putem aplikacije koju će informatička tvrtka Komponente i specijalizirani portal Vjenčanja-ponuda predstaviti na ovotjednom sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni.

Pravo vjenčanje u Areni ipak ne očekujte jer, ma koliko se organizatori trudili, “žrtve” nisu uspjeli uhvatiti pa će se nesvakidašnji projekt prezentirati tako što će se prenositi modne revije vjenčanica i večernjih haljina koje će nositi profesionalni modeli, ali i brojne dame iz javnog života.

Pozivnica da svaki njihov korak popratite uživo, sa zaslona svog računala ili mobitela djeluje poput pozivnice za vjenčanje budućnosti jer je u ružičastom mailu (ako nipošto ne možete odoljeti tradiciji, onda ipak na papiru) najvažnija stavka – link.

Klikom na: http://www.vjencanje-ponuda.com/live istog ćete trenutka biti na sajmu vjenčanja, i to u prvom redu modne revije.

- Presudna je bila ideja koja je došla posve spontano, a onda, kombinacijom sveopćeg umrežavanja i recesije koja znatno smanjuje mogućnosti mladenaca da na vjenčanje pozovu sve koje bi željeli, došli smo do plana da goste - umrežimo - objašnjava Željko Bayer, vlasnik Komponente.

Cenzura po željama

Sa specijaliziranim portalom za vjenčanja svoju je aplikaciju odlučio predstaviti na sajmu, a uvjeren je da će - osim mladenaca - zainteresirati i organizatore vjenčanja.

Sve djeluje jednostavno - snimatelji “pokriju” svaki detalj vjenčanja ili samo ono što mladenci požele te su uživo s minimalnom odgodom na zaslonima računala svih “gostiju” - ma gdje oni u tom trenutku bili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije