Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Sudarili se kombiji Josipa Perkovića 
i Mustača

Perković i Mustač
Foto: DPA/PIXSELL
15.04.2015.
u 17:31

Policajac svjedočio o tome kako svjedok Krmpotić tvrdi da je njegova kći Helena dobila otkaz na HRT-u zbog njegova iskaza

Na münchenskom procesu njemački policijski inspektor Roland Bruder govorio je o navodnim pritiscima koje doživljavaju svjedoci na suđenju Perkoviću i Mustaču u Münchenu. Riječ je o žalbama samih svjedoka, koje njemačka policija nije provjeravala, odgovoreno je na upit Perkovićeva branitelja. Tvrdi se tako da je Helena Krmpotić dobila otkaz na HRT-u jer njezin otac Ivan treba svjedočiti. S HRT-a su reagirali, tvrde da novinarka nije dobila otkaz.

Svjedočiti je trebao i beogradski udbaš Božidar Spasić, ali on je kao prijetnju shvatio mail koji je dobio od sina ubijenog emigranta u kojem mu navodno kaže da može mirno doći jer je on rekao emigrantima da ga ne diraju.

Neobična prometna nezgoda dogodila se na putu sa suda u utorak. Naime, sudarili su se kombi koji je vozio Perkovića i onaj s Mustačem. Obojica su dobro, samo je Perkoviću izmjeren visok tlak. Kombiji inače voze s minimalnim razmakom, kako se druga vozila ne bi ubacila između.

>> Labava je teza da je Vinko Sindičić ključni svjedok

>> Preokret na suđenju Perkoviću i Mustaču: Sindičić postavio uvjet za svjedočenje

Komentara 20

B2
bordon 2
18:27 15.04.2015.

Novinarka Silvana Perica napisala članak, a kao da i nije. U njemu nema ama baš ništa bitnoga!! Bravo Silavana!!!!

PA
pacijent
17:47 15.04.2015.

sto in to nije bila zadnja voznja da ne vozaju hrvatski narod vise uz pomoc ostali udbasa i jugoslavena tipa nobilo itd

DU
Deleted user
18:22 15.04.2015.

Opasna situacija,ovi su izgeda na meti i samih svojih,mnogi se boje što će oni reći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije