Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srećom nitko nije ozlijeđen

Sudar na autocesti šokirao i policiju. Kada su došli zatekao ih je nevjerojatan prizor

nesreća
Missouri State Highway Patrol
23.04.2022.
u 18:37

Policija je izvijestila da u nesreći nitko nije ozlijeđen, a što se tiče droge riječ je o malo manje od 230 kilograma marihuane koja se nalazila u kamionu

U okrugu Callaway u Missouriju na autocesti dogodila se prometna nesreća, no ono što je iznenadilo policiju koja je došla na mjesto događaja je ogromna količina zapakirane marihuane koja je bila pobacana po cesti. Još je zanimljivije da se sve dogodilo 20.4. američkim pisanjem datuma, 4/20., koji je svjetski dan marihuane.

Do nesreće je došlo kada je vozač kamiona pokušao izbjeći jednu drugu prometnu nesreću, pa se u njega zabio vozač pickupa. Zatim je u pickup udario još jedan kamion. Policija je izvijestila da u nesreći nitko nije ozlijeđen, a što se tiče droge riječ je o oko 227 kilograma marihuane koja se nalazila u kamionu, piše Metro

Dvojica muškaraca uhićena su i optužena za trgovinu drogom prvog stupnja. Jedan od osumnjičenih je optužen za nesavjesnu vožnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije