Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SMRTNIH ISHODA

Sudar dvaju bicikala: Oba biciklista pala su na pod, jedan teže ozlijeđen

Zagreb: Velike mjere sigurnosti oko hotela Westin
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/2
17.05.2023.
u 12:24

Zbog posljedica sudara 61-godišnji biciklist zadobio je teže tjelesne ozlijede te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a ozlijede su kvalificirane kao teške

Došlo je do sudara dvaju bicikala na biciklističkoj stazi kolnika Ulice Matije Gupca u Slavonskom Brodu. Prema informacijama policije, nesreća se dogodila u utorak u 18:50 sati i u njoj su sudjelovala dvojica biciklista, a jedan od njih je teško ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da se 61-godišnjak, upravljajući biciklom na mjestu gdje je biciklistička staza uređena i obilježena za dvosmjerni promet nije kretao desnom stranom staze, već je biciklom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje bicikala iz suprotnog smjera. Pritom je došlo do udara bicikla u drugi bicikl kojim se iz suprotnog smjera kretao 39-godišnjak. Oba biciklista pala su na kolnik. Zbog posljedica sudara 61-godišnji biciklist zadobio je teže tjelesne ozlijede te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a ozlijede su kvalificirane kao teške.

Drugi biciklist prošao je bez težih tjelesnih poslijedica. Alkotestom je u organizmu 39-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,97 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju. Protiv obojice biciklista policija donosi obavezne prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

VIDEO: Moćna brzina jurilica: Doslovno su 'proletjeli' na autocesti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije