Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća u Srbiji
Povratak na članak

Mještanin utrčao u gorući autobus: Žena je živa gorjela, tražila je pomoć...

Autobus se, kako javljaju srpski mediji, nakon sudara zapalio i potpuno izgorio

Komentari 31

Avatar miyamoto
miyamoto
15:20 30.04.2019.

Dragi vozači, odmarajte. Dakle zaustavite se na odmorištu na prvo veće zijevanje. Ne prwtječimo kolonu vozila nikada, pa ni tada. Ako je moguće zapisite broj registracije vozila koja te ugrozila te prijavite pokusaj ubojstva na cesti. Dragi suče, imajte razumijevanja te brzo i promptno kaznite nesavjesne vozače. Draga policijo na cesti ,ne zaustavljajte onako rutinski pristojne vozače sa skupim autima, već kante koje su tehnički za đubreluka

VL
PR
pravednik2
13:52 30.04.2019.

Koja kvalifikacija je potrebna, da bi se postao nacionalistički bolesnik na forumu? Kolika je plaća?

VL
Avatar patkovic
patkovic
14:02 30.04.2019.

kad vidiš takav slučaj onda pomisliš da i nije loš zakon u grčkoj koji obavezuje vozače da imaju mali aparat za gašenje u autu

VL
DU
Deleted user
10:17 30.04.2019.

Jutros na njemačkim vijestima objavili sliku sudara, tip s Kosova ubio je ženu u drugom automobilu i pobjegao. Molim, ako već objavljujete nesreće iz srpske zabiti, objavite i iz Njemačke.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:42 30.04.2019.

Strasno suosjecam se ima doli puno njih koji neznaju vozit.. Polozili po nekin vukojebinan. tose vidi kad dodu u velike gradove europel zatim ima ludih jedan je pretjeca kolonu od skoro kilometar. Bio na mojoj strani nisam imao skoro di sklonit se.Vozio sam dest na sat i cekao kad ce udarit. Odjedanput pokazalo se jedno prosirenje malo. Tu sam vozio udesno. I majmun je prosao gledam ga samo vozi pravo strava.drugi put u ponoci isto tako pretice kolonu odjedanput u petmnest metara snopovi svjetlosti auta preda mnom. Bjezim udesno i idiot prolazi kroz sendvic. U njemac kamion naglo skrecece u desno prticem bjezim u ljevo strava. Bog me spasio..Tako masu puta hvala ti boze sto me spasi.

VL
DU
Deleted user
13:40 30.04.2019.

Pa dokad više?

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:39 30.04.2019.

Trebali bi slike objavit, netko bi ih prepoznao u redakciji 😁

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:43 30.04.2019.

Nažalost, slične nesreće su se dogodile u protekla dva dana i u Njemačkoj, ali u VL-u ni riječi o tome. Čim se bilo što desi u “Jugoslaviji”, o tome se izvješćuje. Zašto? Nije li nam primjerice Njemačka jednako važna kao Srbija ili BiH? Nije? Zašto? Možda zato, jer za neke ne vrijedi neovisna i suverena Republika Hrvatska, nego i dalje “Jugoslavija” ili “Westbalkans” ili “regija”? Ovo je više nepodnošljivo. Ne samo za mene ili slične poput mene, nego za sve one koji su Jugoslaviju ili bilo kakve inačice davno ostavili iza sebe. A vjerujem da je to isto i većina hrvatskih građana. Zašto onda na silu taj svakodnevni stakato vijesti iz exYU? Zato, jer je to strategija. A VL je dio te strategije. A sad admine, briši pristojan i kritičan komentar.

VL
Avatar Django
Django
13:47 30.04.2019.

Nekako sam odmah znao gdje se to dogodilo.

VL
Avatar antoinette
antoinette
13:07 30.04.2019.

Znači, naputili dežurne komentatore ključnim riječima: “nesreća u Njemačkoj”. Joj, što vas je lijepo čitati, ko jedan pišete 👏👏👏

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.