Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogli sletjeti

Sudanski ministar religije i vojni čelnici poginuli u padu zrakoplova

zrakoplovna nesreća (1)
AFP/PIXSELL
19.08.2012.
u 12:41

Vremenske neprilike spriječile su slijetanje zrakoplova pri prvom pokušaju, a dok se ponovno vraćao prema pisti zrakoplov se zabio u planinu

Sudanski ministar religije poginuo je u padu zrakoplova. Privatni zrakoplov u kojemu je bilo 30 putnika među kojima i nekoliko vojnih i političkih čelnika pao je u sudanskom planinskom lancu Nuba, a sudanski mediji javljaju, prenosi BBC, kako su svi putnici u zrakoplovu poginuli u nesreći.

U vrijeme pada zrakoplov je letio prema Južnom Kordofanu na ramazansku proslavu.

Vremenske neprilike spriječile su slijetanje zrakoplova pri prvom pokušaju, a dok se ponovno vraćao prema pisti zrakoplov se zabio u planinu.

Komentara 2

ZE
.zeitgeist.
13:02 19.08.2012.

"Sudnski ministar religijei vojni čelnici poginuli u padu zrakoplova" Ovako je izgledao naslov. Shvaćam da se ovdje vijesti objavljuju u stvarnom vremenu, ali ovo je ipak potpuni debilizam.

NE
Nepokolebljiv
16:58 19.08.2012.

DOBAR POCETAK! Ukoliko vjerujemo da su radikalni militantni "muslici" prijetnja NASOJ civilizaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije