Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef suda tuži
Povratak na članak

Sudac Vučkov: Otkrijte koji je novinar o meni loše pisao pod pseudonimom

Županijski sud prihvatio je žalbu predsjednika riječkog Općinskog suda da raspravni sudac nije poduzeo sve mjere da otkrije tko je okrivljeni

Komentari 6

Avatar mlijeko
mlijeko
23:05 30.03.2016.

Hrabrog li novinara. ...

VL
MS
mare_split
10:29 31.03.2016.

Karijeristo, još ste daleko od probema koje ste navukli prokletstvom kojim ste udarali na optužene! Pozdravlja vas moj prijatelj Pensa koji 'pamti' vaš 'nezaboravni' čin iživljavanja nad njime! ... On ima mir , a vi ... protivnike! Zasluženo!

VL
LE
LeonardS
06:49 31.03.2016.

Evo kakvo nam je pravosuđe, takve ljude treba odmah smjeniti jer koristi svoj položaj

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
07:39 31.03.2016.

Umjesto da je svoj položaj iskoristio da se riješe svi zaostali predmeti sa riječkog suda, on je svoj položaj iskoristio za obračun sa nepoćudnim novinarem. Pa ovoga nema niti u južnoameričkim diktaturama.

VL
DU
Deleted user
23:07 30.03.2016.

Jos se uvijek Ceka na odgovor: DA LI JE ILI NIJE?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.