Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Dnevnice
Povratak na članak

Sudac nije dostavio odluku obranama pa mu je vijeće vratilo spis

S obzirom na to da obrane nisu dobile odluku suca Mittermayera, danas se nije raspravljalo o žalbi USKOK-a na njegovu odluku

Komentari 4

TR
TrvtkoKomadina01
16:22 19.05.2017.

idemo redom vidim da se tu brkaju pojmovi. Ovim rjesenjem je ukinuta istraga? NIJE, istraga je obavljena i dalje je u tijeku. Ponistenje rjesenja o prosirenju istrage je provedeno propustom USKOK-a koji ce napisati novo koje ce biti prihvaceno. NemaNema sumnje da je panika u partijskim redovima da njihov drug Saucha ne propjeva neželjene arije.

VL
TO
ToniBiber
15:40 19.05.2017.

Pa sudac je rodjen u Metkovicu.

VL
BU
Bubalamala
19:22 19.05.2017.

Talasa se !

VL
TR
trunjo
19:57 19.05.2017.

eto sad znamo koliko košta promjena stranačkih boja u Saboru RH...Da nije tragedija bilo bi smiješno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.