Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Sudac istrage produžio pritvor kapetanu Draganu za dva mjeseca

kapetan Dragan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.08.2015.
u 19:56

Njegov branitelj Darko Stanić predložio je da se istražni zatvor zamijeni nekom blažom mjerom

Dragan Vasiljković poznatiji kao kapetan Dragan danas je imao prvo ročište na splitskome Županijskom sudu zbog ratnih zločina u Dalmaciji i Banovini za koje je osumnjičen.  Na ročištu se odlučivalo o njegovom daljnjem boravku u pritvoru čemu se on protivi, piše Dalmacija News

Njegov branitelj Darko Stanić predložio je da se istražni zatvor zamijeni nekom blažom mjerom. Sudac istrage to nije prihvatio, već je Vasiljkoviću produžio istražni zatvor za još dva mjeseca.

>> Kapetan Dragan prije izručenja poslao pismo: Spreman sam za megdan bez oružja!

Komentara 12

BJ
Bjelovar112
20:59 07.08.2015.

svašta trebali su ga i u Knin na feštu dovest da osjeti ugođaj

Avatar Plan B
Plan B
21:01 07.08.2015.

Baš mi je crvene kapice zao... tako sama u tudzini... Pazi da te vuk ne pohebe pardon pojede.

DD
ddh
21:32 07.08.2015.

Kos ce ga i na kraju pustiti i tvrditi, da nemaju dokaza. Jer ako SDP-Bajic i SDP- öV DORH dosad nisu skupili dovoljno dokaza, da se podigne optuznica, nisu skupili dokaza u 20 + godina, onda ih treba sve smjeniti ili najuriti u Srbiju. A mozda i DORH, a moze biti i vjrojatno s obzirom kako se blago odnosi prema srpskih zlocincima, zataji dokaze, da se razni Bajici nebi zemjerili njihovom vojvodi na Dedinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije