Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreće

Sudac istrage oduzeo dozvolu mladom vozaču koji je pregazio pješaka

Nesreća na križanju Vukovarske i Donjih Svetica
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/9
22.04.2016.
u 17:53

Umjesto da mlađahnom vozaču odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela kako je tražilo tužiteljstvo, sudac istrage odlučio se na izricanje mjere opreza, odnosno oduzimanje vozačke dozvole mlađahnom vozaču

Iako je tužiteljstvo tražilo da se Davidu K. (18), osumnjičenom da je prije neki dan skrivio nesreću u kojoj je poginuo pješak Josip K., odredi istražni zatvor, sud je zahtjev tužiteljstva odbio.

Umjesto da mlađahnom vozaču odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela kako je tražilo tužiteljstvo, sudac istrage odlučio se na izricanje mjere opreza, odnosno oduzimanje vozačke dozvole mlađahnom vozaču.

Inače Davidu K. ovo nije bio prvi susret sa sudom jer se protiv njega vodi postupak zbog prijetnji i nanošenja teških ozljeda bivšoj djevojci.

>>Pješak na mjestu poginuo nakon što je na njega naletio Mercedes

Komentara 17

LA
like_a_boss
19:26 22.04.2016.

Pa dajte više objavite ime i prezime tih "časnih sudaca". Koliko su samo takvih ubojica pustili na slobodu, sigurno ne za male novce..

KA
kacavenda
19:24 22.04.2016.

Kupit ce opet vozacku

OB
ObrenM
18:15 22.04.2016.

Nije sposoban za vozaca.Nakon udarca u nesretnika malom brzinom stao je tek nakon 50 metara.Da je vozio brze stao bi u slijedecem gradu.Dali je i on tatn sin sa kupljenom dozvolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije