Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal
Povratak na članak

Australci koji 'dijele' dokument Wikileaksa mogli bi se naći na udaru zakona

Dokument pokazuje kako je Vrhovni sud Australije zabranio svaku javnu objavu informacije o korupcijskom slučaju teškom više milijuna dolara

Komentari 12

Avatar rangojack
rangojack
23:17 30.07.2014.

Demokracija jos samo djelomicno postoji u Svicarskoj, ali nece ni tamo dugo. Model koji mocnici prizeljkuju je kineski . Liberalni kapitalizam sa komunistickom ideologijom....savrseno..!!

VL
XA
xaron
01:54 31.07.2014.

Ovi Australci su gori i od Kineza koje "slobodni tisak" optužuje za kontrolu medija.

VL
NE
neboiznadzagreba
23:07 30.07.2014.

U današnjim demokracijama , sloboda govora je zagarantirana sve dok se govore gluposti, čim se njome dirnu interesi najmoćnijih, sloboda govora se ograničava "zaštitom nacionalnih interesa", te ti preostaje demokratski šutjeti ili demokratski otići iza rešetaka .

VL
RM
rmd3
06:40 31.07.2014.

"Demokracija"na dijelu .I ta banka posluje u Hrvatskoj još avakve sramote Vlade bi trebale sankcionirat u cijelom svijetu ovakva poslovanja u SVIJETU vlada mito i korupcija i to jedino što prolazi ko kriminal na sudovima ili šti si veci činovnik u politici to ce ti se brze bolje zataskat pod izgovorom Nacionalnih interesa.Znaci mito i korupcija su nacionalni interesi u 21st kakav svijetski poredak a di su ratovi beznacajni jos fuj

VL
RM
rmd3
06:45 31.07.2014.

wikileaks cisti dokaz silovanja demokracije od strane tako zvane demokracije .Di su sankcije ovakvim bankama i drzavama koje zataskavaju procese prema javnosti samo zato da im dionice ne padnu na burzi .RBA van iz hrvatske na 5g zabrana reklmiranja 10g po cijelom svijetu aj bog.

VL
MA
marsovac
13:54 31.07.2014.

istina boli, tako je bilo, i tako ce ostati

VL
DI
didašokac
15:48 31.07.2014.

Ma ovaj Wikileaks i Edward Snowden, tu nešto smrdi, i, to debelo. Ako imaš nešto zanimljivo, objaviš sve ! Tko ih fila, non-stop !? I, šta onaj Snowden radi u Moskvi ? Špijun kojeg su provalili, pa u panici prijetio da će sve otkriti ?

VL
DI
didašokac
16:10 31.07.2014.

Evo, upravo objavili, da Amerikancu ističe boravak u Moskvi, asyl neće tako lako dobiti, pa gdje će ? A, onaj Assange se slika u bijeloj košulji i kravati, pa tko je tu lud i bjegunac ? Kakav igrokaz !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.