Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačena tužba
Povratak na članak

Europski sud za ljudska prava: Branimir Glavaš je zloporabio pravo na tužbu

Glavaš je pokrenuo postupak pred Europskim sudom za ljudska prava zbog prekomjerne duljine trajanja postupka pred hrvatskim Ustavnim sudom, pozivajući se na članak 6. Europske konvencije o ljudskim pravima i temeljnim slobodama

Komentari 8

Avatar soliloquy
soliloquy
15:56 06.10.2016.

Dakle otrčao je u Strasbourg da tuži državu nakon što je odbio nagodbu s tom istom državom i pritom svima u novinama ispričao što su mu u nagodbi nudili. I na kraju Strasbourg otpilio Glavaša, nekoliko puta suđenog ratnog zločinca, jer mu je tužba očito poslužila samo za publicitet.

VL
Avatar rajetin
rajetin
17:52 06.10.2016.

Zločin je uvijek zločin i zločinci kad-tad trebaju odgovarati za svoje zločine. Dovoljno je činjenica podastrijeto tijekom posljednjih dvadesetak godina koje potvrđuju Glavaševo djelovanje u ratnim godinama. Zbog sreće i nade u bolji život naše djece i naših unka (i djece i unuka naših susjeda) pravdu treba provesti. Nitko ne smije biti iznad toga i nitko ne može biti izuzet. Neki počinitelji stravičnih zločina i sami su već mrtvi, i njima se nitko osim povjesničara ne treba baviti, ali živi moraju za svoja djela odgovarati. Tu ne smije biti odstupanja. I kad im se krivnja dokaže, nema im mjesta u politici.

VL
AM
AMD------------------------
17:54 06.10.2016.

nije za vjerovati,da se glavas ponasa kao da je cist. preblago receno necisti u hrvatski sabor-netrebaju hrvatskoj neprijatelji ,ovaj slucaj je najgore sto si jedna zemlja sama uciniti moze.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:22 06.10.2016.

Jel neko konta o čemu je riječ u ovoj vijesti?

VL
GO
gooniegoogoo
00:43 07.10.2016.

živio Branimire, hvala ti na svemu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.