Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka mu radi na sudu

Sud u Ljubuškom odbio još jednu žalbu: Buntić ostaje na slobodi

Denis Buntić javio se u policijsku postaju u Ljubuškom
Ivana Ivanovic/PIXSELL
05.10.2023.
u 09:35

Općinski sud u Ljubuškom još jednom je odbio žalbu Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona, te 41-godišnji Denis Buntić ostaje na slobodi.

'Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Ljubuškom dana 3.10.2023. godine, donijelo je rješenje kojim se odbija žalba Kantonalnog Tužiteljstva ZHK Široki Brijeg, te rješenje suca za prethodni postupak potvrđuje u potpunosti', odgovorili su sa suda na upit Dnevnog Avaza.

Podsjetimo, majka Denisa Buntića je zaposlenica Općinskog suda u Ljubuškom, a nakon prve žalbe kojom je Buntić pušten na slobodu uz određene mjere zabrane prilaska Izvanraspravno vijeće tražilo je izuzeće tog suda. Međutim, Kantonalni sud u Širokom Brijegu je to odbio, budući da, kako tvrde, predsjednik Izvanraspravnog vijeća nije bio nadležan za upućivanje zahtjeva. Nakon toga postupak je vraćen na početak, a sudac je opet Buntiću odredio mjere zabrane prilaska.

VEZANI ČLANCI 

I ova posljednja žalba završila je jednako. Tužiteljstvo ZHK protiv njega vodi istragu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilje u obitelji, te kazneno djelo Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Buntić je petak, 22. rujna prijavljen za nasilje u obitelji. Prijavila ga je supruga Klara koja je audio snimku napada objavila u medijima, tvrdeći kako joj je to jedini način da se spasi, budući bivši hrvatski rukometni reprezentativac ima veze na sudu i u policiji u Ljubuškom. Tijekom pretresa kuće pronađen je cijeli arsenal oružja. Klara Buntić predala je nedavno zahtjev za razvod. 

VIDEO Bivši rukometaš Denis Buntić osumnjičen za nasilje javio se u policijsku postaju

Komentara 1

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
10:08 05.10.2023.

Ti to za ozbiljno? Ima kazna za sportasa kao i za sve druge. Nema tu razlike. A branitelj ,na zalost ,ako je psihicki obolio na zivce ,i zato ima postupaka. Gdje smo mi to. U anarhiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije