Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačene optužnice
Povratak na članak

Sud u Bariju nakon 12 godina: Stanko Subotić nije kriv

Zahtjev za oslobađajućom presudom podnio je prije mjesec dana tužitelj Eugenia Pontasuglia, što je rijedak slučaj u sudstvu jer je isti tužitelj podnio zahtjev za tužbu i istragu

Komentari 3

OB
-obrisani-
18:12 26.02.2013.

Radi se o klasičnoj spiralnoj galaksiji >>>> da na dvodimenzionalnoj slici........Ali stvarnost je trodimenzionalna

VL
IP
info_punkt
19:14 26.02.2013.

poslovično nepotkupljivi talijani...

VL
Avatar Becarina
Becarina
21:26 26.02.2013.

Italija ima sasvim drugacije sudstvo nego ostale drzave.Drzavni tuzioc ima veliku tezinu,cesto je jaci od sudije.Tamo se moze tuziti bilo koga na svijetu.To je netko koristio da optuzi Mila Djukanovica a talijanski socijalisti podnijeli tisuce optuznica protiv Berluskonija.U Minhenu je osnovan slican sud ,od socijalista i zelenih,a praksa podmetanja preko pravosudja brzo se siri na ostale zemlje i kod nas je u punom jeku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.