Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašio je

Sud mu produžio pritvor: Preko Facebooka prijetio HDZ-ovoj saborskoj zastupnici

Branka Juričev-Martinčev
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.07.2017.
u 15:53

Osim Branke Juričev Martinčev, 35-godišnjak je u sporne dvije poruke na Facebooku spominjao i druge osobe, prozivajući ih za povezanost s građevinskom mafijom u Vodicama.

Šibensko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjeg Vodičanina zbog prijetnji na Facebook profilu HDZ-ovoj saborskoj zastupnici i bivšoj vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev, a na prijedlog tog tužiteljstva Općinski sud je okrivljenom produljio istražni zatvor za još mjesec dana.

 "Okrivljeniku se stavlja na teret da je 9. lipnja u 22,53 sati pod svojim imenom na javnom profilu društvene mreže, nezadovoljan radom bivše gradonačelnice grada u kojem prebiva te u cilju da ju ustraši, objavio poruku u kojoj joj je, između ostalog, prijetio da je neće spasiti saborski imunitet, da se zna što slijedi te kako se mora srušiti kuća ispred njegove, u protivnom najavljujući zlo", priopćilo je šibensko tužiteljstvo.

Produljen mu pritvor

Te su prijetnje, dodaje, kod oštećene izazvale strah za osobnu sigurnost i sigurnost njene obitelji. Optužnicom je predloženo da se okrivljeniku produlji trajanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a izvanraspravno vijeće šibenskog Općinskog suda udovoljilo je tom zahtjevu tužiteljstva.

Osim Branke Juričev Martinčev, 35-godišnjak je u sporne dvije poruke na Facebooku spominjao i druge osobe, prozivajući ih za povezanost s građevinskom mafijom u Vodicama.

Komentara 23

DU
Deleted user
16:04 25.07.2017.

Mora se srusiti kuca ispred njegove,,, hm jesu li to napravili apartmane s dozvolom politike?

Avatar Becarina
Becarina
19:38 25.07.2017.

I vrijeme je, dosta je bezobrazluka. Treba ih slati na "lijecenje kao Ostojic Franciskovica.

K2
kaw_2
03:09 26.07.2017.

Pocelo se hapsit na sve strane, a iduci je valjda Goli otok....anemija dobija na važnosti..... Živio nam naš hdz i voljeni vodja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije