Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolnica kažnjena

Sud donio presudu za zamjenu beba, ali hoće li se pravi misterij ikada riješiti?

Foto: screenshot/Facebook
12.06.2017.
u 18:06

Rodilište iz Graza mora platiti 30 tisuća eura odštete zbog toga što su prije 27 godina zamijenili bebe.

Rodilište iz Graza mora platiti 30 tisuća eura odštete zbog toga što su prije 27 godina zamijenili bebe, odlučio je danas austrijski sud, piše Local

Tek prije nekoliko godina Doris Grunwald, rođena 1990., doznala je da nije biološka kćer svojih roditelja, što joj je potvrdio DNA test. - Bio je to šok za mene i kćer - kazala je Evelin Grunwald.  - No, otpočetka smo znali da nas ništa ne može rastaviti i da ćemo ostati majka i kćer. To dijete je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu - dodala je. 

Gdje su pravi roditelji i beba s kojom su je zamijenili?

- Cijelo tijelo mi se počelo tresti, kao da mi je nestalo tlo pod nogama - opisala je osjećaj kada je doznala tu vijest Doris. Sveučilišna bolnica Graz je objavila da se u vrijeme kada se rodila Doris nije rodila niti jedna beba s tako niskom porođajnom težinom. 

Nisu objasnili kako je moguće da su zamijenili bebe, ali su tvrdili da rade sve kako bi se otkrilo tko su pravi Dorisini roditelji i gdje je završila beba s kojom su je zamijenili. Bolnica je ponudila besplatno DNA testiranje za 200 žena koje su se u isto vrijeme rodile kako bi pokušali riješiti misterij. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:43 12.06.2017.

Evo sada ti zaključi što iz ovog članka? Zamijenjena beba, zamijenjena s kim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije