Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVREDA ČLANSKIH PRAVA

Sud časti DP-a pokrenuo stegovni postupak protiv Miroslava Škore

Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije na temu "ZeleNaši"
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/2
11.08.2021.
u 13:37

Odlučeno je da Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka.

Sud časti Domovinskog pokreta na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana stranke Miroslava Škore, jednoglasno je donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana stranke Miroslava Škore, priopćeno je iz te stranke.

Odlučeno je tako da Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka.

Do raskola u stranci došlo je, podsjetimo, nakon što je Miroslav Škoro iznenada dao ostavku na mjesto predsjednika stranke. Tada su počela međusobna optuživanja za nezakonito trošenje stranačkog novca.

VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 20

Avatar Golum
Golum
13:58 11.08.2021.

Kakva cirkusarija od stranke i clanova...Monty Payton bi se posramio.

DU
Deleted user
14:18 11.08.2021.

Mesija obećani. Žao mi je svih jadnika koji su ovom liku dali glas.

IP
info_punkt
19:35 11.08.2021.

ne dirajte mu ravnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije