Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolakušić se se Vrhovnom sudu
Povratak na članak

Suci u DSV mogu i četiri puta iako im Ustav ne da više od dvaput?

Povjerenstva ide na proširenu sjednicu, a odlučuje peteročlano vijeće Vrhovnog suda

Komentari 3

NA
Nadalinaaa
23:49 03.02.2015.

Documenta, centar za suočavanje s prošlošću bila je jedini promatrač na sudskim izborima? Jesu li to i u DSV-u počeli s pokladnim svečanostima ???

VL
DU
Deleted user
00:20 04.02.2015.

Ovo DSV bi vam u naslovu bilo bolje pisati u punom nazivu, ne samo jer je tako korektnije, nego bi netko, kao na primjer ja, mogao na prvu pročitati u lokativu, pa se zbunjeno pitati što je baš u tom položaju (jooooj...funkciji) tako afrodizijačno, a na najznačajnijim položajima, prvih ljudi države, poraste tek egotrip!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.