Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogrešne interpretacije
Povratak na članak

Suci ne znaju da svi pišu o 'proustaškoj' presudi

Suci izvan vremena i prostora ne trebaju se čuditi percepciji sudstva u javnosti

Komentari 9

Avatar Idler 3
Idler 3
22:17 22.11.2013.

Ključno u ovoj cijeloj priči je nekaj sasvim drugog. Država u kojoj slobodno morete nosat crvenu petokraku, maju na kojoj je velki revolucionar Che, posjećivat dernek u Kumrovcu krajem svibnja il u Srbu krajem srpnja....po čem takva država i njeni političari imaju obraza bilo kaj predbacivat Josipu Šimuniću !?

VL
BR
Brobi
22:56 22.11.2013.

Kad u ovoj banana drzavi sudstvo, saborski zastupnici i vlada koje je na grbaci naroda nemoze jasno donjeti zakon o rjecima za dom spremni onda treba poceti skupljati peticiju za referendum da narod donese odluku i to stavi u ustav i jednom za uvjek odjebe te mediske polemike sa kojima se pravi ogromna steta svima.

VL
Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
07:38 23.11.2013.

Ako je poznato da je Che Guevara bio klasični primjer komunističkog revolucionara ubojice svojih neistomišljenika (osobno je metkom u čelo iz vlastitog pištolja eliminirao najmanje 206 ljudi, što je dokazano) zašto se ne kažnjava nošenje znakovlja s likom zog komunističkog anarhista ?

VL
Avatar Joja
Joja
07:56 23.11.2013.

Nasi suci zatvaraju branitelje a oslobadzaju agresore zbog nedostatka dokaza ili nekog drugog razloga, toliko o nasem pravosudzu

VL
Avatar dragovič
dragovič
07:24 23.11.2013.

Marinko Jurasiču odi pisat u Yutarnj list i zašto nekoliko puta navodiš ime sutkinje i što ćeš sa hrv.novcem KUNAMA one ti nesmetaju.

VL
HD
hr.desnica= terminator.srbaiko
11:12 23.11.2013.

Zasto komunisti nisu zlocinci ,a ustase jesu !? Tito i KPJ je otvoreno posrzavala , najpoznatijeg teroristu svijeta "Sakala" ... Imao je i svoj apartman u Beogradu ,a teroristickim napadima u najvecem slucaju ubijao nevine zrtve , to je bilobilo u redu ... malo jos u nazad taj isti "velikan" koji se zaklinjao u znevske i medjunarodne konvencije , bez razmisljanja je dao ubiti vise stotina tisuca vojnih ratnih zarobljenika , ustvari i ne samo vojnih! Taj isti Tito , vrlo neobicno , nikada nije posjetio Jasenovac i stavio vijenac na grobove zrtvama u tom logoru , u cemu je tajna ?! Negdje 1950-tih zaklan je svecenik u Istri , od Udbasa i prisutnosti policije... Tetiran kao protudrzavni element , divljacki ubijen bez sudjenja , nikada nitko nije odgovarao u zemlji sa uredjenim pravnim poretkom ... No pozdrav " Za Dom " je zlocin!? Koga i na koji nacin se tu nekoga vrijedja ?! Zar se nije u Beogradu na utakmici palila nasa zastava i skandiralo Vukovar je Srbija , nije mi poznato da je netko od nasih politicara ulozio protest ! Cak je i vrli ministar prosvijete slao Hrvatske udzbenike , Nikolicu kako bi se dokazalo da nema diskriminatornih elemenata u svezi "cetnika"... No Simunis je pocinio zlocin u svojoj domovini na svom stadionu i pred svojom publikom zgog tri bezazlene rijeci ! "Hrvatski " politiccari zbilja ste ljiga !

VL
IV
ivankamarjanovic53
09:06 23.11.2013.

Molotov Zato sto bi po tvojoj logici trebalo zabraniti i isticanje krizeva i drugih rimokatolickih simbola, jer je u ime crkve ubijeno mnostvo NEVINIH ljudi. Rijec je o fasistickoj diskriminaciji i ubijanju zbog razlicitosti, a to nisu bili che guevarinii motivi. Sto prije to shvate i pocnu razlikovati ljudi pileceg mozga u ovoj drzavi, to bolje za nas,

VL
Avatar carlibraun
carlibraun
12:05 23.11.2013.

Što veči nacionalista to kraća pamet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.