Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU U OBZORU

Subotić: U Srbiji se ništa ne može dogoditi, a da Tadić to ne amenuje

subotić
21.10.2011.
u 23:00

Ubojstvo Pukanića moglo bi biti zajedničko djelo pojedinaca ili bandi, tvrdi Cane Subotić.

Stanko Subotić Cane, jedan od najbogatijih biznismena s područja bivše Jugoslavije, nepoželjna je osoba u rodnoj Srbiji, ali i u Hrvatskoj. Iako nikada nije optužen za narudžbu atentata na Pukanića, njegovo se ime u krugu pokojnog vlasnika Nacionala često spominje u tom kontekstu. Subotić oduvijek oštro odbija bilo kakvu vezu s optuženim izvršiteljima u slučaju Pukanić.

U razgovoru za Večernjakov Obzor Subotić tvrdi da nema što svjedočiti u vezi ubojstva Pukanića jer da ne postoji nijedan dokaz koji bi bacio sumnju na njega.

"Nekome se jako žurilo da se to što prije zatvori i da se dalje ne istražuje. Nije isključeno da je to zajedničko djelo udruženih pojedinaca ili bandi. Volio bih da se to dozna, ali u to ne vjerujem. Sud u Zagrebu nije našao naručitelje, a da to radi sud u Breogradu dokazuje da to više nije predmet sudstva nego politike - poručuje Subotić, koji tvrdi da je u Srbiji apsolutni gospodar predsjednik Boris Tadić.

"Danas se ništa u Srbiji ne može dogoditi, a da to ne amenuje Boris Tadić. On je predsjednik, premijer, ministar ministrima...." - opisuje Subotić.

Intervju pročitajte u Obzoru u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

 

Komentara 10

KT
Karika Tura
01:00 22.10.2011.

Pa naši lažu čak i da je vlasnik Nacionala :)

TH
thekurcula
01:57 22.10.2011.

Hajde da napravimo jednu analizu do dna, i bez ostatka, da bismo odgovorili šta je to bogataš posratnog jugoslovenskog perioda. Neko ko je bogataš jer ima puno para, a te pare nisu tek šareni papirići nego zamena za realan ljudski rat i usluge, taj ima u svom vlasništvu, dakle, realne vrednosti koje su stvorili drugi ljudi. Ako jedan srbijanski goljo iz 80-ih godina sada ima na desetine hiljada miliona evra u svojim džepovima (a ko ne i na stotine, ili čak na milijarde!) onda to znači da je on prisvojio rad i-ili kapital miliona Jugoslovena. Kako je on to prisvojio? Legalno? Pa on će tvrditi da jeste ali ima li koga ko to može da prihvati?

DU
Deleted user
23:33 21.10.2011.

Rječnikom građevinske branše, uhićeni su tzv. podizvođači kad se radilo o likvidaciji Pukanića. Zato tolika ležernost u istupu Subotića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije