Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezna prijevara
Povratak na članak

Suđenje Manafortu Trump nazvao tužnim danom i ponovio: On je jako dobar čovjek

Bivšem voditelju izborne kampanje Paulu Manafortu sudi se za za bankovnu i poreznu prijevaru

Komentari 1

TO
Toni70
15:37 18.08.2018.

Suđenje Manafortu Trump nazvao tužnim danom i ponovio: On je jako dobar čovjek naravno on je bio super čovjek i radio je to što svi rade ali pametna politika je odlučila da bude kriminalac . Erdogan tajkodjer super ne mješa se u pravosuđe koje je neovisno . Ali pamtni iz demokracije svi od svuda zanju da su demokrati veči diktatori od Putina i zato od njega od poglevica traže da dase pokažu da je sud obićna nula a da su oni ti koji puštaju teroriste i ubojice koje oni hoče a da sude predsjednici država onima kojima hoče . Tako otvoreno se traži da Erdogan pusti organizatora njegovog ubojstva .. To isto zna i doživio je i Dr . Sanader a znamo i da je Mamiča isto na meti tih jakih dečki a nikakio suda ovisnika od predsjednika država-demokratskih-diktatora !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.