Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA
Povratak na članak

Dolački na sud opet došao s pilom. Ovo je četvrta u spisu

Svjedočenjem djelatnice Bauhausa Irene Periše Jurković Conjar, koja je izjavila da se na pile stavlja točna oznaka godine proizvodnje te da pritom nisu moguće manipulacije, u srijedu je nastavljeno suđenje suspendiranom policijskom načelniku

Komentari 4

ST
stric5
16:31 23.01.2019.

...ovo siđenje tv kuće ne prate ... liberali i antife ne komentiraju .... ostoja na saziva saborski odbor zbog dodatni objašnjenja....

VL
BL
blackpetar
19:24 23.01.2019.

sprdacina

VL
DU
Deleted user
23:09 23.01.2019.

Uh koliko če tek taj spis biti težak.

VL
AO
ante.oreskovic75
10:08 24.01.2019.

Ako mi plate donijeti ću i ja jednu pilu!Nije važno dali treba sudu ili optuženom,važno je da svaka pila donosi lovu advokat ima i pravi lakrdija od suda i sudaca a da bi novac i zlato ostali lopovu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.