Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGRADILI SE
Povratak na članak

Studentski zbor traži odstupanje predsjednika Miokovića: Nismo ovo znali, sve je sam naručivao

"Skupštini Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu uputili smo prijedlog za opozivom predsjednika Mihovila Miokovića zbog narušavanja ugleda Studentskog zbora", napisali su

Komentari 8

ST
stefj
14:55 29.09.2021.

He, he, jadan, da ne napišem što. Eto mu, bio je transparentan i zato će izgubiti svoju funkciju... Osim što je transparentan, išao je kupiti stvari da bi ih platio jeftinije, umjesto da ih iznajmi kako se to inače radi u javnim strukturama... Da tu piše 1.600 Kn mjesečno za laptop, nitko ne bi niti mrdnuo, bez obzira što bi taj laptop na kraju koštao 2, možda i 3 puta više. A i trebalo je potrošiti novce, da ih nije potrošio, ne bi za slijedeću godinu mogao tražiti više novaca... I na kraju će morati otići jer je narušio ugled, nije trošio novce po pravilima javnih struktura. Mogao je potrošiti i 5 puta više, samo da se držao gore navedenih stvari. Amater...

VL
RE
realisticki
16:44 29.09.2021.

Sve mi je jasno. Voli dečko položaj, a voli i "jamiti", možda već godinama na kritićke komentare protiv HDZ-a udara minus, pa si je i to naplatio. Jedina stvar koja mi nije jasna, ima li koja viša centralna pozicija uu Hrvatskoj na kojoj nije HDZ-ovac?

VL
LU
Lukovo184
15:23 29.09.2021.

Molio bih mentora ovog dječaka da komentira i pokaže svoje oznojeno čelo.

VL
BU
burza
15:21 29.09.2021.

Pocela borba izmedu ljevih _mozemo i desnih _hdz

VL
DU
Deleted user
14:23 29.09.2021.

Kako vi ne shvaćate pa da nije sve potrošio smanjili bi mu proračun za slijedeću godinu, znate li vi što je to? Genetika je nepogrešiva kada su u pitanju HDZ-ovci, skupi laptopi, mobiteli, edukacije na tuđi račun.

VL
OK
okvarbudovič
19:01 29.09.2021.

momak se najamio,i boli ga briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.