Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM OBJAVIO FAKTURE

Studentski zbor smijenio predsjednika koji je 700.000 kuna potrošio na laptope, mobitele...

HRT
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.09.2021.
u 23:32

Mediji su proučivši račune zaključili kako je 700 tisuća kuna Mioković "spiskao" na skupe mobitele i laptope, kamere, individualni komunikacijski trening, uredsku opremu i promotivni materijal

Mihovil Mioković smijenjen je s dužnosti predsjednika Studentskog zbora na samom kraju mandata nakon što je na Facebooku objavio fakture koje je potpisao u svom mandatu.

Priopćenje Studentskog zbora prenosimo u cijelosti:

"Drage kolegice i kolege,

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je natpolovičnom većinom glasova, odnosno s 28 ZA i 2 SUZDRŽANA, izglasala nepovjerenje i smijenila dosadašnjeg predsjednika Mihovila Miokovića te je za v.d. predsjednika Studentskog zbora izabran najstariji član skupštine Marko Mimica koji će voditi Zbor do izbora novog predsjednika.

Za vrijeme sjednice mogla su se čuti mnoga pitanja članova Skupštine kao i odgovora donedavnog predsjednika. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo na samom kraju našega mandata. Vjerujemo da će novi saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu biti još aktivniji u provođenju projekata i transparentniji od samoga početka te da se ovakva situacija u Studentskom zboru više nikada neće ponoviti."

Podsjetimo, mediji su proučivši račune zaključili kako je 700 tisuća kuna Mioković "spiskao" na skupe mobitele i laptope, kamere, individualni komunikacijski trening, uredsku opremu i promotivni materijal, dok je račune slao na potpis prorektoru za poslovanje Sveučilišta Tonćiju Lazibatu. Mioković je pak, u razgovoru s medijima poručio da stoji iza svojih odluka.

Komentara 9

Avatar vila velebita
vila velebita
09:35 01.10.2021.

Sad samo još slijedi priča o tome kako je rektorov ljubavnik ili slično... :-)

DU
Deleted user
07:32 01.10.2021.

lJudi ne razumiju , to je ustvari bio prijemni ispit za ulazak u hrvatsku politiku i dečko je to odradio vrhunski, strah me je samo da li će ga primiti jer žaba je sve više, a močvara sve manja ,a ovaj žabac je dobar.-)

MC
Mcro
08:04 01.10.2021.

Di je tužba, zatvor, suđenje.. Nisu to 2000 pa da može proć.. Smjenjen i šta.. Sljedeće uhljebljivanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije