Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava na FER-u
Povratak na članak

Studentske ideje ne smiju ostati samo na papiru – trebaju nam na tržištu

– Treba premostiti jaz između istraživanja i gospodarstva. Moramo pomoći doktorandima da njihove ideje ne ostanu samo na papiru i budu izložene na polici u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Te se ideje trebaju pretočiti u neki konkretni i inovativni proizvod – rekao je Mislav Grgić, redoviti profesor u trajnom zvanju na FER-u

Komentari 1

AM
AMD------------------------
10:05 24.01.2020.

nevidim ni jednoga u hrvatskom saboru ,vladi tko sa potencijalom znanja na produktivniji nacin ophodi nego su to cinili komunisti 70-tih godina. podobni i danas kao i onda sluze betoniranju neprosperiteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.