Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka ogorčena

Studentima rekao da se moraju skinuti do gola kako bi prošli ispit

golotinja,tijelo
Thinkstock
12.05.2015.
u 23:34

Prozvani profesor tvrdi da to nije istina i kako se skinuti mogu samo oni studenti koji to sami žele učiniti

Studentima umjetnosti na Kalifornijskom sveučilištu u San Diegu rečeno je da se za jedan zadatak moraju skinuti do gola kako bi prošli ispit. To je, piše Independent, ogorčilo majku jedne studentice pa se o svemu požalila lokalnim medijima.

- Moja kći se boji da će je ismijati ako se skine. To je jednostavno krivo. Neću je više slati u tu školu - kazala je žena koja je željela ostati anonimna. Tvrdi da je njenoj kćeri to rečeno pred sam ispit.

O svemu je progovorio i prozvani profesor Ricardo Dominguez. Pojasnio je da prolaz na njegovom kolegiju zahtijeva tri kratka performansa, a jedan uključuje golotinju. Ipak, tvrdi profesor, od studenata nije zahtijevao da se moraju nužno skinuti do kraja, već kako slobodno mogu zadržati odjeću na sebi. No on sam, a i mnogi studenti odlučili su se skinuti do kraja.

Na njegovu stranu stalo je i sveučilište koje je pojasnilo da je kolegij izborni i ne utječe na završetak studija, ali i da su studenti sa svim detaljima ispita bili upoznati na početku godine, a ne tek nedavno.

- Predajem ovaj predmet već 11 godina i nitko se do sada nije požalio - komentirao je profesor Dominguez.

>>Na izložbu stižu goli ljubitelji 'umjetnika svjetla i prostora'

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:49 13.05.2015.

šta predaje? matematiku?

LE
lenger
09:41 13.05.2015.

Predaje šumarstvo a predmet se zvao "kako urediti vlastitu okučnicu"

BR
brčko
07:49 13.05.2015.

jao... koja tragedija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije