Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za poduku i programiranje i više od 50 kuna po satu
Povratak na članak

Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

Studenti kažu da je velik broj poslodavaca i dosad “zaokruživao” iznos satnice na 30 kuna

Komentari 4

ST
sttipe
12:04 11.12.2021.

Studentima će ovako bit ukinuto pola radnih mjesta. Pola poslodavaca koji su studente uzimali za neke sitnije zadatke, to više neće moći. Ubili su i studente i sitne poslodavce!! Prava Superhik država, nema šta!! Samo Gazdama jesti, ostali moraju crknit!!! Dan kad je ukinuto vezivanje najviše plaće za najnižu, je dan naše kolektivne propasti!!! Četvrtina tih studenata je radila kod poslodavaca koji nisu imali bitno veće "novce po satu", od njih s prstom u uhu. Sad neće raditi nigdi, nego će se prostituirati, šta je trend u zapadnoj europi i americi! Nametnut od trulih bogataša, nakaradnom matematikom poreza poticaja i državnog ubijanja konkurencije tajkunima.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:06 11.12.2021.

Malo je to. Treba bar 30 kn da je lakše računati. Tko će računati sa 29,30 kn.

VL
ST
sttipe
12:08 11.12.2021.

80 % građana Velike Britanije želi socijalizam!! Da su demokracija, umisto diktature, imali bi ga. 80% hrvata nema glavu. Ima gu.cu i gori i doli...

VL
Avatar lapolapo
lapolapo
10:11 11.12.2021.

Bilo je i vrijeme ,dosta je iskorištavanja posebno od strane ovih što se busaju u prsa da su društveno odgovorni itd...lopovine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.