Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELITNA PROSTITUCIJA

Studentica Sara: Doktor Martinac dao mi je 1000 kuna za seks

miran martinac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
21.07.2011.
u 12:15

Sara S. u iskazu je teretila Panču i ugledne liječnike tvrdeći da su je pozivali na privatne zabave

Studentica Sara S. protiv koje će u petak, kao i protiv Nebojše Perunovića, vlasnika salona za masažu "Pancho", početi sudski postupak u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu pod optužbom za podvođenje starleta imućnoj klijenteli u svom iskazu pred istražnim sucem imenovala je ugledne liječnike dr. Mirana Martinca, ravnatelja bolnice Sveti duh, i Dalibora Drugovića, ravnatelja Doma zdravlja u Runjaninovoj, koji su s njom imali seksualne odnose za novac. Taj će iskaz biti upotrijebljen kao dokaz u sudskom postupku te će biti zanimljivo kako će ga komentirati dr. Martinac i dr. Drugović, za koje tužiteljstvo traži da ih se sasluša kao svjedoke. Dok je prostitucija prekršaj, “mušterije” prostitutki u Hrvatskoj ne kažnjavaju se, ali po novom prijedlogu zakona predviđene su zatvorske kazne, no samo za one klijente koji žene navode na prostituciju zloporabom ovlasti, obmanom, prijetnjom ili korištenjem teškog položaja ili ovisnosti žene.

‘Zgodna i ozlijeđena’

Sara S. u istrazi je ispričala da je u lipnju ove godine bila u kontaktu s dr. Martincem. S njime se SMS-om i na njegov zahtjev dogovorila da će mu dovesti još jednu djevojku, Martinu. Uputile su se u njegov stan.

– U stanu nas je dočekao dr. Martinac i nakon što smo mu pružile seksualne usluge dao nam je po 1000 kn svakoj. Tražio nas je da opet dođemo i to prije dva dana. Dogovorili smo se SMS-om i opet je tražio da dođem s Martinom zbog seksualnih usluga.

Nakon obavljenog Martina i ja dobile smo svaka po 1000 kn – branila se Sara. Neslužbeno doznajemo da je Martinac policiji potvrdio da je koristio usluge djevojaka s kojima ga je spojio Pančo, kojeg poznaje 30 godina. Upoznao ga je kao liječnik KK Cibone. Jednom ga je Pančo nazvao i rekao da ima zgodnu djevojku koja je ozlijeđena, a on ju je primio u bolnicu i shvatio da se bavi pružanjem seksualnih usluga.

Dala mu novac

Sara S., koja se od svoje 19. godine kretala u društvu poznatih osoba u Zagrebu te je tako počela raditi i kao hostesa na privatnim zabavama, navela je kao klijenta s kojim je imala seksualne odnose za novac i dr. Dalibora Drugovića.

– Krajem ožujka ove godine Pančo je mene i prijateljicu Larisu poslao u Opatiju i dao nam je broj osobe koju sam upoznala kao doktora Dalibora. Dočekao nas je u hotelu Adriatik i odveo nas u sobu. Larisa i ja pružile smo seksualne usluge njemu i njegovu prijatelju Zvonku iz Zagreba, kojega poznajem kao doktora Zvonka, a on nam je zato dao po 600 eura svakoj. Kad sam se vratila u Zagreb, predala sam Panči oko 800 kn – branila se Sara. Dok njezin iskaz izravno tereti za podvođenje Nebojšu Perunovića Panču, on se u istrazi branio da je nedužan i da nikad nije podvodio žene nego se bavio angažiranjem poznatih djevojaka na javnim i privatnim događanjima, na zabavama i otvorenjima kafića te promovirao svoj klub Pancho.

Ključne riječi

Komentara 82

Avatar Bjeda
Bjeda
13:15 21.07.2011.

Legalizirajmo prostituciju i .

MA
marinkomarinko
13:38 21.07.2011.

hebao ju na račun hzzo-a tako i treba i to u radno vrijeme vjerojatno - hebiga

RE
reason
12:30 21.07.2011.

A doktor je svoje sex seanse vjerojatno plaćao iz crnog fonda odnosno mita..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije