Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni filozofski

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu najavili blokadu referade

štrajk, filozofski (1)
Petar Glebov/PIXSELL
30.09.2011.
u 17:53

Glavna točka dnevnog reda plenuma bit će potvrda plana akcije blokade referade, objavili su studenti

Studentski pokret Slobodni filozofski večeras će se sastati kako bi razmatrali o akciji blokade referade Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Glavna točka dnevnog reda plenuma bit će potvrda plana akcije blokade referade, objavili su studenti na svojoj internetskoj stranici Slobodnifilozofski.com.

Slobodni filozofski, podsjetimo, zalaže se za besplatno školovanje i surađuje sa sindikatom visokog obrazovanja i znanosti Akademska solidarnost.

Studenti su na posljednjem plenumu raspravljali o mogućem naplaćivanju školarina studentima 2. godine iako im je obećano  besplatno školovanje te su izabrali nove studentske delegate u Fakultetskom vijeću.

Komentara 99

FL
flok
20:10 30.09.2011.

pa dajte dogovorimo se već jednom je li znanje roba ili nije ili ćemo kako nam paše: dok ga stičemo - nije roba kad ga steknemo - onda jest roba jer ga naplaćujemo

IT
i_tata_bi_sine
20:26 30.09.2011.

Varilac u brodogradilištu ima veću plaću od mnogih dipl.ingova u navedenoj firmi.

VI
vilica
10:44 01.10.2011.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije