Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLUŽBENIM ODORAMA

Studente priveli jer su na Halloween party došli kao policajci. Zaradili i paprenu kaznu

Koprivnica: Redovita mjesečna konferencija MUP-a o sigurnosti na području županije
Foto: Marijan Susenj
1/2
07.02.2024.
u 22:02

Student nije znao da ovim čini prekršaj, a uniforme je kao i studentica dobio od jednog policijskog službenika za Halloween party na koji su namjeravali ići, piše u presudi

Student (23) i studentica (23) dobili su po 380 eura kazne nakon što su na party za Noć vještica došli odjeveni u policajce, stoji u presudi koju je donio Općinski sud u Novom Zagrebu. Naime, policija ih je 28. listopada zatekla oko 22.45 ispred Zagrebačkog velesajma gdje se održavao party, a na sebi su imali dijelove službene policijske uniforme. 

Kako navode 24sata iz presude, studentica je nosila originalnu službenu policijsku polo majcu plave boje i kratkih rukava, službenu policijsku šiltericu, policijsku oznaku s natpisom 'Policija', lisice s ključem, policijsku palicu, opasač s futrolom za lisice, futrole i držače. 

Osim nje, originalnu policijsku odoru imao je i student, samo u verziji prometnog policajca. S obzirom na to da je dvojac proveo dva dana u pritvoru, od kazne im se odbilo po 80 eura. 

- Studentu je žao zbog počinjenog prekršaja. Nije znao da ovim čini prekršaj, a uniforme je kao i studentica dobio od jednog policijskog službenika za Halloween party na koji su namjeravali ići - piše u presudi.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Burna rasprava zbog Turudića. Oporba na kraju napustila Sabor: '...zabili ste zadnji čavao u lijes!'

Koprivnica: Redovita mjesečna konferencija MUP-a o sigurnosti na području županije
1/57

 

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:49 07.02.2024.

Nisu znali da ne smiješ hodati cestom obučen u dobivenu policijsku uniformu? Stvarno se zapitaš kakvi to ljudi žive oko nas? Žali Bože

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije