Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ
Povratak na članak

'Strukturne reforme koje preporučuje MMF-a dio su programa Vlade'

Misija MMF-a, koja je proteklih deset dana boravila u Hrvatskoj, u svojoj zaključnoj izjavi podigla je procjene rasta bruto domaćeg proizvoda (BDP) u ovoj godini s ranije prognoziranih 2,9 posto na 3,1 posto

Komentari 4

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:00 28.10.2017.

U biti največi krivci što HDZ dobija izbore su APSTINENTI I oni koji poništavaju listiće jer naime! Oko milijun birača glasaća sveukupno a 33% od onih koji glasaju podržava HDZ što je oko 330.000 tisuća a toliko je samo Ivan Vilibor Sinćić dobio na predsjedničkim izborima SAM kao kandidat! Kad bi ti izašli na izbore i dali glas trečim opcijama + još MILIJUN apstinenata HDZ-SDP kasta biila pometena u zapećak politike i parlamenta!! To nam je jedini spas!!!! Bero ovo radi a Šeks želi uvest dvostranačje pa da HDZ-SDP svojim institucijama suda,pravosuđa,policije doživotno štiti svoje krim organizacije! To bi bila SUSPENZIJA demokracije koje i onako ima tek u tragovima!! Uvođenje porezza na nekretnine je porez na zrak i postajemo najamnici vlastitih domova jer ako ne platiš kao i rate kredita dođe ti ovrha,policija sa dugim cjjevima i više te ni ŽIVI ZID ne može spasit,marš iz svoje djedovine,što mislite da će se dogodit ako ne platite 2-3 rate poreza na nekretninu??

VL
Avatar comparator
comparator
10:02 28.10.2017.

Decimale ne vrijede ništa.

VL
LU
Lujo123
06:47 28.10.2017.

Jadna nam majka!!

VL
JU
juma
00:03 28.10.2017.

Gospodarski pokazatelji su dobri i zato ovo vrijeme treba iskoristiti za provodjenje reformi. Na zalost ova vlada nema niti hrabrosti, niti vizije za takve stvari, nego samo tapka u mjestu i grcevito brine o saborskoj vecini. Zasto se odustalo od poreza na nekretnine? Zasto se dijele novci braniteljima i povisice zaposlenima u javnoj upravi? Zasto se financiraju nepotrebne nevladine organizacije i kojekakve drzavne uprave? Za te novce moglo se porezno rasteretiti gospodarstvo i place svih zaposlenih, pa bi onda imali perspektivu daljnjeg gospodarskog rasta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.