Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAVO BARIŠIĆ
Povratak na članak

'Strukovne sam škole mijenjao!'

Bivši ministar obrazovanja Pavo Barišić opovrgava teze da Hrvatska u tri godine nije pripremila teren za modernizaciju obrazovanja, što su tražili gospodarstvenici

Komentari 2

MO
mobitel20
13:39 26.09.2017.

E moj Pavo...pa jasno ti je da je Hrvatska u stanju kulturoloske sorosoidne okupacije. Uz "kulturu" i obrazovanje mediji su glavna poluga nametanja nenormalnih pojava i "modernizma" sto su druga imena za nametanje sorosoidnog pogleda na svijet. Ti i "reforma" ste samo mali kamencici u tom mozaiku...Pa jasno nam je da od ove Divjak rade nekog "novog smeska Jokica"...Pitanje je sto vi s drustvom radite da se zaustavi Plenkovica i pomagacice u toj raboti.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:37 26.09.2017.

Pa i nisi nešto strukovan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.