Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mihaela Papa:

Stručnjakinja za Večernji otkriva zašto je Putin krenuo u rat i kakvu ulogu će odigrati Kina

18.03.2022.
u 13:13

Mihaela Papa doktorica je međunarodnih odnosa i voditeljica istraživačkog projekta o savezima rastućih zemalja na diplomatskoj školi Fletcher na sveučilištu Tufts u SAD-u.

Ključne riječi

Komentara 17

DO
doofkec
13:30 18.03.2022.

sad Stručnjakinja...reda radi...da se vidi imamo i Stručnjakinje

Avatar roker
roker
21:37 19.03.2022.

Baš patimo za američkim stručnjacima koji uvode Rusiji sankcije od kojih stradaju najviše njihovi europski "prijatelji". Opet će Europa krvariti za američke interese. Sankcije neće zaustaviti Putina ali se stradati europska sirotinja. Baš briga plenkija koji u životu nije nešto pošteno radio već 30 godina živi na proračunu . A što cijene veće,veći je i proračun. Ukinimo službene automobile ,to je jedini način da barem malo osjete svoje neznanje

ZB
Zlatan.balkanac
10:23 19.03.2022.

Amerika je započela rat. I to je istina sve ostalo Laž. Nato savez vode zli ljudi. Amerika je poznata po genocidu a vi se bojite rusa. Tko je činio genocid u prošlosti i sadašnojsti. Amerika . A ovaj Biden je ocvali političar koji pokušava da mu ime ostane upisano... Amerika uništava EU i građanstvo baca na koljena finacinski... Itd itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?